The Lindt Difference
Oletko koskaan miettinyt, miksi joku suklaa vain maistuu paremmalta? Tutustu Lindt premium-suklaan valmistamisen viiteen eri vaiheeseen
1

Hienoin kaakao

Learn More
2

Ainutlaatuinen paahtaminen & jauhaminen

Learn More
3

Lindt keksintö

Learn More
4

Parhaat raaka-aineet

Learn More
5

Täydellinen viimeistely

Learn More
1

Hienoin kaakao

Suklaamme ainutlaatuinen maku perustuu bean to bar-filosofiaamme, alkaen laadukkaiden kaakaopapujen huolellisesta valinnasta maineikkaimmilta alueilta ympäri maailmaa. Tämä filosofia on syy sille, miksi me rakensimme oman, kestävää kehitystä tukevan, kaakaopapujen toimitusketjun. Se tekee Lindt & Sprünglista yhden harvoista suklaanvalmistajista, joka on läpäissyt tarkan kontrollin premium-suklaan jokaisessa valmistusvaiheessa, papujen valinnasta valmiiseen tuotteeseen saakka.

  

Lindt & Sprüngli Viljelyohjelma

Lindt & Sprüngli on yksi harvoista suklaanvalmistajista, joilla on tarkka kontrolli tuotantoketjun jokaisessa vaiheessa, hienoimpien kaakaopapujen valinnasta aina valmiiseen tuotteeseen saakka. Aloitimme viljelyohjelmamme vakiinnuttaaksemme kaakaopapujemme seuranta- ja verifikaatiojärjestelmän,  samalla auttaen viljelijöitä—ja heidän yhteisöjään— kukoistamaan samalla kun he keräävät kaakaopapumme mahdollisimman vastuullisesti ja kestävästi.

Lue lisää 

Miten Lindt valitsee kaakaopapunsa

Kaakaopavuilla on omat erilaiset makuprofiilinsa, johon vaikuttavat osaltaan papujen kasvuympäristö, geneettiset tekijät, ympäristövaikutukset (esim. kasvukausi) sekä käsittelytapa papujen keräämisen jälkeen.

 

 

Tämän takia Lindt & Sprüngli valitsee ja sekoittaa kestävästi tuotettuja kaakaopapuja parhailta alueilta ympäri maailmaa, hioen reseptiä kunnes saavutamme täydellisen tasapainon, joka tekee nimikkoresepteistämme hyvin säilytettyjä salaisuuksia.

 

Neljä kaakaopapulajiketta

Criollo

Tämä "fine flavor"-kaakaopapu on arvostettu korkeiden aromaattisten ominaisuuksiensa takia, ja kattaa vain pienen osan maailman kaakaosadosta.

Trinitario

Luetaan myös fine flavor kaakaopavuksi. Lajike sai alkunsa risteyttäen Criollo ja Forastero puiden papuja ja on nimetty alkuperäisen kasvupaikkansa, Trinidadin mukaan.

Forastero

Tämä papu kattaa lähes 95 % koko maailman kaakaosta. Osittain syynä on puiden nopea kasvu sekä korkeampi tuottavuus verrattuna muihin lajikkeisiin.

Nacional

Geneettinen sekoitus Forastero, Criollo sekä Trinitario kaakaota, Nacional on fine flavor lajike, jota Lindt käyttää ainutlaatuisessa sekoituksessaan. Se kasvaa Ecuadorissa, joka tuo suklaaseen rikkautta ja kukkaisvivahteita.

Hienoin kaakao numeroina

0

Kaakaopapujen määrä, jota tarvitaan valmistamaan puoli kiloa suklaata

0

Keskimääräinen määrä kaakaopapuja yhdessä kaakaopuun hedelmässä 

0

Arvioitu määrä kaakaopapuja, jonka yksi kaakaopuu tuottaa vuosittain 

3 asiaa, jotka kaakaopuut tarvitsevat kasvaakseen

Lindt & Sprünglin pavusta levyksi-taival alkaa maatilalta, jossa kaakaopuilla on ideaalit kasvuolosuhteet tuottaa korkealaatuisia kaakaopapuja hienoimpiin suklaisiimme:

1. Lämmin sää: Kaakaopuut kukoistavat korkeissa lämpötiloissa, 18-32 celsiusasteen välillä.

2. Runsas sade: Sade on kaikista tärkein ympäristötekijä, joka määrittää kasvun onnistumisen.

3. Reilusti varjoa: Kaakaopuun luonnollinen kasvuympäristö on Amazonin sademetsä, jossa puu on luonnostaan varjojen ympäröimänä.

Mistä kaakaopavut tulevat? Kurkista kaakaopuun hedelmän sisään!

kaakaonibsi
Substantiivi Suklaata puhtaimmassa muodossaan, kaakaonibsit ovat paloja kuivatuista ja fermentoiduista kaakaopavuista, jotka jäävät jäljelle kun ne irrotetaan kuoristaan.
“Lindt suklaan ainutlaatuinen maku syntyy tarkasta valikoimasta ja yhdistelmästä korkealaatuisia kaakaopapuja maailman parhaimmilta alueilta”
– Lindt Suklaamestari