0
Valkosuklainen crème brûlée
6
LINDT Excellence A Touch of Vanilla
30-45 minuuttia
Medium

Riko sokerikuori ja nauti kermaisesta vanukkaasta.

4¾ dl kuohukermaa

5 kananmunan keltuaista

¾ dl sokeria

Ripaus suolaa

100 g LINDT Excellence A Touch of Vanilla -valkosuklaata, paloiteltuna

Valkoista sokeria karamellisointia varten, noin 1 tl/annosvuoka

1

1. Lämmitä uuni 150 °C.

2. Laita 6 annosvuokaa kuumuutta kestävään uunivuokaan. Uunivuoan on oltava niin syvä, että siihen voidaan laittaa vettä annosvuokien puoliväliin asti.

3. Vatkaa keltuaiset, sokeri ja suola kuumuutta kestävässä kulhossa.

4. Lämmitä kuohukermaa, kunnes se kiehuu hiljalleen. Lisää paloiteltu suklaa ja sekoita tai vatkaa, kunnes suklaa on täysin sulanut.

5. Kaada kuuma kerma hitaasti keltuaisten sekaan koko ajan vatkaten.

6. Siivilöi ja kaada neste uunivuoassa oleviin annosvuokiin ja laita uunivuoka uuniin ritilän päälle. Kaada kuumaa vettä uunivuokaan annosvuokien puoleen väliin asti. Tämä menetelmä estää veden roiskumisen crème brûlée -seokseen.

7. Paista 30–35 minuuttia.

8. Ota uunista, anna jäähtyä ja laita jääkaappiin. Voidaan valmistaa tarjoilua edeltävänä päivänä.

Excellence Vanilja

Excellence Vanilja

Ylellisen täyteläinen ja pehmeä rakenne tarjoaa yhdessä hienoimman Bourbon-vaniljan kanssa aisteillesi äärimmäisen hienostuneen ja tasapainoisen valkosuklaanautinnon.