0
Suklainen kuuma kaakao
4-6
LINDT EXCELLENCE 70%
15-30 minuuttia
Helppo

Elokuva "Pieni suklaapuoti" inspiroi Lindt Suklaamestareita luomaan tämän upean kaakaon.

1 l maitoa

1 Madagaskarin vaniljapapu, halkaistu  

1 kanelitanko

¾ tl kokonaisia mustapippureita

200 g LINDT Excellence 70% -suklaata, paloiteltuna

1

Valmistus

1. Lisää maitoon mausteet ja kuumenna se kattilassa melkein kiehuvaksi (älä anna maidon kiehua).

2. Lisää paloiteltu suklaa ja vatkaa, kunnes tasaista.

3. Ota kattila pois levyltä ja anna mausteiden aromien vaikuttaa noin 25 minuuttia.

4. Siivilöi neste ja lämmitä se uudelleen ennen tarjoilua.

Excellence 70%

Excellence 70%

70% kaakaota sisältävä yllättävän pehmeä ja kermainen tumma suklaakokemus. Hieman karvas ja tasapainoisen hapokas maku on hennon kukkainen sekä hedelmäinen. Lopussa tuntuvat vaniljan aromit.
Excellence Chili

Excellence Chili

Tumman suklaan karvaus pyöristyy hienoimman chilin myötä täyteläiseksi kokonaisuudeksi, jossa loppua kohden voimistuva mausteisuus tarjoaa viipyilevän makukokemuksen.
Excellence Minttu

Excellence Minttu

Mintun viileä raikkaus muodostaa täydellisen makuparin tumman suklaan samettiselle lämmölle ja suklaan sileän silkkinen rakenne korostuu.