0
Suklaatryffelit
LINDT Excellence 70%
15-30 minuuttia
Helppo

Ylelliset pienet konvehdit luodaan suklaan ja kerman yhdistelmästä, niin kutsutusta ganachesta. Luo omat persoonalliset tryffelisi ja yllätä ystäväsi!

⅔ dl kuohukermaa

150 g LINDT-maitosuklaata, paloiteltuna

1 rkl pehmeää voita

makeuttamatonta kaakaojauhetta 

⅔ dl kuohukermaa

150 g LINDT tummaa suklaata, paloiteltuna

1 rkl pehmeää voita

makeuttamatonta kaakaojauhetta

⅔ dl kuohukermaa

150 g LINDT-valkosuklaata, paloiteltuna

makeuttamatonta kaakaojauhetta 

1

Valmistus

1. Lämmitä kermaa, kunnes se alkaa kiehua. Lisää paloiteltu suklaa ja siirrä kattila pois levyltä.

2. Sekoita tai vatkaa, kunnes suklaa on kokonaan sulanut.

3. Vain maitosuklaasta tai tummasta suklaasta valmistetuille tryffeleille: Sekoita voita sekaan, kunnes suklaamassa on tasaista.

4. Laita kulhoon ja peitä muovikelmulla. Varmista, että kelmu peittää suklaamassan koko pinnan.

5. Jäähdytä yön yli tai kunnes suklaamassa on hyytynyt.

2

Pyöritä tryffelit

1. Käytä pallorautaa, jäätelökauhaa tai teelusikkaa.

2. Tee suklaamassasta pallo ja laita se voipaperille.

3. Pyöritä tryffelit makeuttamattomassa kaakaojauheessa, jonka olet esimerkiksi kaatanut kulhoon tai syvään lautaseen. Jos käytät erilaisia kuorrutteita laita kaikki kuorrutteet valmiiksi syviin lautasiin tai kulhoihin ennen kuorrutusta.

4. Tryffeleissä on paljon rasvaa, joten ne sulavat helposti käsissäsi, jos pyörität niistä palloja käsin (pyörittele tällöin tryffelit kämmenelläsi sormenpäitä käyttäen). Työskentele nopeasti. Älä pyörittele palloja pitkään. Jos käytät käsiäsi pyörittelyyn, pese kätesi välillä, huuhtele ne kylmällä vedellä ja kuivaa.

3

Tryffelien viimeistelyvinkkejä

1. Säilytä viileässä ja tarjoile huoneenlämpöisinä.

2. Tarjoiluastian voit koristella samoilla aineksilla, joista olet tehnyt tryffeleiden kuorrutteet.

Excellence 70%

Excellence 70%

70% kaakaota sisältävä yllättävän pehmeä ja kermainen tumma suklaakokemus. Hieman karvas ja tasapainoisen hapokas maku on hennon kukkainen sekä hedelmäinen. Lopussa tuntuvat vaniljan aromit.
Excellence Vanilja

Excellence Vanilja

Ylellisen täyteläinen ja pehmeä rakenne tarjoaa yhdessä hienoimman Bourbon-vaniljan kanssa aisteillesi äärimmäisen hienostuneen ja tasapainoisen valkosuklaanautinnon.
Gold Maitosuklaa

Gold Maitosuklaa

Sileä ja kermainen sveitsiläinen maitosuklaa ja häivähdys karamellia luo ainutlaatuisen nautinnollisen makuelämyksen. Lindt Suklaamestareiden taidolla parhaimmista raaka-aineista tehty laadukas suklaa.