0
Suklaamousse
6-8
LINDT EXCELLENCE
15-30 minuuttia
Haastava

Haluat varmasti ottaa tämän reseptin osaksi perusluottoreseptejäsi, jos pidät illalliskutsujen järjestämisestä...

200 g LINDT Excellence 70% -suklaata, paloiteltuna

100 g LINDT maitosuklaata, paloiteltuna

3 kananmunaa, eroteltuina

3 dl kuohukermaa

1 dl maitoa

1 rkl sokeria

1

1. Laita paloiteltu suklaa kulhoon ja lisää maito. Sulata suklaa ja maito vesihauteessa (vesi ei saa kiehua).

2. Vatkaa keltuaiset vaahdoksi. Ota kulho vesihauteesta ja sekoita keltuaisvaahto suklaaseokseen.

3. Vatkaa valkuaisia ja sokeria, kunnes vaahto on kovaa ja rakenteeltaan kermaista. Kaada suklaaseokseen ja sekoita hyvin.

4. Vatkaa kermaa, kunnes sen rakenne on paksua ja kermamaista. Sekoita se suklaaseokseen (voit halutessasi jättää hieman kermavaahtoa koristeeksi).

5. Kaada mousse tarjoiluastiaan ja peitä muovikelmulla. Pidä 1–5 °C lämpötilassa yön yli.

2

1. Muotoile suklaamoussesta kvinellejä kahdella ruokalusikalla (tai voit käyttää myös jäätelökauhaa).

2. Laita kvinellit jälkiruokalautasille.

3. Koristele kermavaahdolla. Voit käyttää koristeluun kermavaahdon lisäksi myös marjoja tai hedelmiä.

Excellence 70%

Excellence 70%

70% kaakaota sisältävä yllättävän pehmeä ja kermainen tumma suklaakokemus. Hieman karvas ja tasapainoisen hapokas maku on hennon kukkainen sekä hedelmäinen. Lopussa tuntuvat vaniljan aromit.
Gold Maitosuklaa

Gold Maitosuklaa

Sileä ja kermainen sveitsiläinen maitosuklaa ja häivähdys karamellia luo ainutlaatuisen nautinnollisen makuelämyksen. Lindt Suklaamestareiden taidolla parhaimmista raaka-aineista tehty laadukas suklaa.
Dessert 70% Leivontasuklaa

Dessert 70% Leivontasuklaa

Hieno tumma suklaa jossa 70% kaakaota, sopii erityisesti leivontaan ja ruoanlaittoon.