0
Suklaakuorrutteiset mansikat
LINDT Excellence 70% or White Vanilla
15-30 minuuttia
Helppo

Paras mahdollinen suklaan ja hedelmien yhdistelmä.

300 g LINDT tummaa suklaata tai valkosuklaata, paloiteltuna 

12–14 keskikokoista mansikkaa

50 g LINDT-valkosuklaata tai -tummaa suklaata, paloiteltuna

1

Valmistus

1. Pyyhi mansikat kostealla pyyhkeellä ja kuivaa. Älä pese niitä.

2. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa.

3. Ota mansikan vihreästä kannasta kiinni ja dippaa se sulatettuun suklaaseen.

4. Ravista mansikkaa varovasti, jotta ylimääräinen suklaa valuu pois, ja aseta mansikka leivinpaperilla vuoratulle tarjottimelle.

5. Laita tarjotin jääkaappiin noin 5 minuutiksi, jotta suklaa ehtii jähmettyä.

6. Koristele pienellä pursottimella tummassa suklaassa dipatut mansikat valkosuklaalla ja valkosuklaassa dipatut tummalla suklaalla. Tämä antaa mansikoille erittäin tyylikkään ja ammattimaisen viimeistelyn.

Excellence 70%

Excellence 70%

70% kaakaota sisältävä yllättävän pehmeä ja kermainen tumma suklaakokemus. Hieman karvas ja tasapainoisen hapokas maku on hennon kukkainen sekä hedelmäinen. Lopussa tuntuvat vaniljan aromit.
Excellence Vanilja

Excellence Vanilja

Ylellisen täyteläinen ja pehmeä rakenne tarjoaa yhdessä hienoimman Bourbon-vaniljan kanssa aisteillesi äärimmäisen hienostuneen ja tasapainoisen valkosuklaanautinnon.