0
Suklaafondue
4
LINDT Chocolate
15-30 minuuttia
Helppo

Tämän jakaminen ystävien ja perheen kanssa ravitsee kehon lisäksi myös mieltä.

100 g LINDT-tummaa suklaata, paloiteltuna

100 g LINDT-maitosuklaata, paloiteltuna

1 ⅔ dl kermaa (kuohu-, kevyt- tai puolet & puolet)

Kuutioiksi leikattua kuivakakkua

Tuoreita hedelmiä: viinirypäleitä, mansikoita, banaania, omenaa, päärynää, ananasta

Kuivattuja hedelmiä: aprikoosia, ananasta, persikkaa, papayaa, mangoa 

Vaahtokarkkeja

1

Valmistusohje

1. Lämmitä kerma kattilassa, kunnes se alkaa kiehua.

2. Ota kattila pois levyltä ja lisää paloiteltu suklaa. Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

3. Kaada suklaaseos fonduepataan ja tarjoile.

Excellence 70%

Excellence 70%

70% kaakaota sisältävä yllättävän pehmeä ja kermainen tumma suklaakokemus. Hieman karvas ja tasapainoisen hapokas maku on hennon kukkainen sekä hedelmäinen. Lopussa tuntuvat vaniljan aromit.
Gold Maitosuklaa

Gold Maitosuklaa

Sileä ja kermainen sveitsiläinen maitosuklaa ja häivähdys karamellia luo ainutlaatuisen nautinnollisen makuelämyksen. Lindt Suklaamestareiden taidolla parhaimmista raaka-aineista tehty laadukas suklaa.