0
Suklaa-kookos sydämet
15 kpl, koosta riippuen
Lindt Excellence Vanilja
15-30 minuuttia
Helppo

Kookos ja suklaa ovat suorastaan upea yhdistelmä, ja sydänten kermainen kookos-valkosuklaasisus ripauksella eksoottista ruusuvettä ihastuttaa varmasti.

  • ½ dl maitoa
  • 35 g voita, suolatonta hieman vaniljatahnaa
  • 160 g LINDT Excellence Vanilja-suklaata, pilkottuna
  • 3 1/2 dl kookoshiutaleita
  • hieman ruusuvettä (valinnainen)

Viimeistelyyn

  • noin 300 g temperoitua LINDT Excellence 70 %-suklaata

 

1

Yhdistä

1. Sekoita maito, voi ja vanilja kattilassa ja kiehauta seos.

2. Lisää suklaa ja sekoita tasaiseksi ganacheksi. Sekoita kookos joukkoon (sekä ruusuvesi, mikäli käytät) 3. Levitä 3 mm paksuksi levyksi leivinpaperilla päällystetylle tarjottimelle ja laita jähmettymään jääkaappiin.

4. Leikkaa sydämen tai muuhun haluttuun muotoon ja kasta palat temperoidussa suklaassa. Koristele muutamilla suklaaraidoilla.

5. Anna asettua ja nauti.

 

 

 

2

Suklaamestarin vinkki: Resepti toimii hyvin vaihtoehtoisesti myös maitosuklaan kanssa ja voit tietenkin leikata seoksen tangoiksi, pyöreiksi tai muuksi muodoksi.        

Excellence 70%

Excellence 70%

70% kaakaota sisältävä yllättävän pehmeä ja kermainen tumma suklaakokemus. Hieman karvas ja tasapainoisen hapokas maku on hennon kukkainen sekä hedelmäinen. Lopussa tuntuvat vaniljan aromit.
Excellence Vanilja

Excellence Vanilja

Ylellisen täyteläinen ja pehmeä rakenne tarjoaa yhdessä hienoimman Bourbon-vaniljan kanssa aisteillesi äärimmäisen hienostuneen ja tasapainoisen valkosuklaanautinnon.