0
Stracciatellamousse
LINDT Excellence A Touch of Vanilla
15-30 minuuttia
Helppo

Stracciatellamousse on saanut inspiraationsa italialaisesta gelato-klassikkomausta. Siinä yhdistyvät kermainen valkosuklaa ja tummat kaakaolastut. Todellinen herkku!

300 g Lindt EXCELLENCE A touch of Vanilla -valkosuklaata, paloiteltuna

100 g Lindt EXCELLENCE 85% -suklaata, paloiteltuna

3 rkl rommia

4¾ dl kuohukermaa

4 kananmunan keltuaista

1

1. Sulata paloiteltu valkosuklaa, lisää rommi ja sekoita kunnes seos on tasaista. Lisää hieman kuumaa vettä, jos seos on liian paksua. Laita kulho sivuun.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi toisessa kulhossa ja laita se jääkaappiin.

3. Vatkaa keltuaiset erillisessä kulhossa.

4. Lisää valkosuklaa keltuaisiin ja sekoita, kunnes seos on tasaista.

5. Kääntele kerma joukkoon.

6. Kääntele paloiteltu tumma suklaa joukkoon.

7. Laita seos tarjoiluastiaan tai erillisiin annoskulhoihin. Peitä muovikelmulla.

8. Laita jääkaappiin vähintään 6 tunniksi tai yön yli. Koristele halutessasi tuoreilla mintunlehdillä.

Excellence Vanilja

Excellence Vanilja

Ylellisen täyteläinen ja pehmeä rakenne tarjoaa yhdessä hienoimman Bourbon-vaniljan kanssa aisteillesi äärimmäisen hienostuneen ja tasapainoisen valkosuklaanautinnon.