0
Mustanmetsän kirsikka-crumble
4-6
LINDT Excellence 70%
45-60 minutes
Medium

Hemmottele vieraitasi tällä maukkaalla kirsikka-brownieherkulla.

200 g LINDT Excellence 70% -suklaata

1¾ dl sokeria

150 g voita (suolatonta)

4 kananmunaa

1¼ dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

2½ dl kirsikkamehua

1 kanelitanko

1 vaniljatangon siemenet

½ chilipalko, siemenet poistettuna

½ dl sokeria

1 tl maissijauhoja

400 g purkki kirsikoita, kivettömiä

3 dl kermaa

½ dl sokeria

3–4 rkl Kirschiä

1

1. Lämmitä uuni 160 ˚C.

2. Laita suklaa, voi ja sokeri kulhoon ja sulata vesihauteessa.

3. Ota kulho pois ja sekoita sitten kananmunat yksi kerrallaan suklaaseokseen.

4. Sekoita joukkoon vehnäjauhot ja leivinjauhe.

5. Kaada seos noin 30 x 40 cm uunipellille, joka on päällystetty leivinpaperilla. Paista noin 30 minuuttia.

6. Anna jäähtyä, ennen kuin murennat pieniksi paloiksi.

2

1. Kiehauta kirsikkamehu, mausteet ja sokeri.

2. Lisää kylmään veteen liuotettu maissijauho sitomaan mehua. Lisää kirsikat seokseen.

3. Anna seoksen jäähtyä ja kaada se sitten laseihin. Levitä ⅔ browniepaloista seoksen päälle.

3

1. Vatkaa kerma ja sokeri kiinteäksi.

2. Sekoita joukkoon Kirsch.

3. Laita kermavaahtoseos laseihin ja levitä loput browniepalat sen päälle.

Excellence 70%

Excellence 70%

70% kaakaota sisältävä yllättävän pehmeä ja kermainen tumma suklaakokemus. Hieman karvas ja tasapainoisen hapokas maku on hennon kukkainen sekä hedelmäinen. Lopussa tuntuvat vaniljan aromit.
Dessert 70% Leivontasuklaa

Dessert 70% Leivontasuklaa

Hieno tumma suklaa jossa 70% kaakaota, sopii erityisesti leivontaan ja ruoanlaittoon.