0
Lindt Suklaasydän
Yksi suklaarasia ja kansi (10x10cm)
Lindt Excellence 70%
15-30 minuuttia
Medium

Yllätä äitisi Äitienpäivänä tällä ihastuttavalla ja herkullisella, kokonaan syötävällä suklaarasialla, joka on valmistettu hienoimmasta Lindt EXCELLENCE suklaasta.

3 x 100g Lindt Excellence 70%-levyä  

4-6 Mansikkaa

Pistaasipähkinöitä, valinnainen

4-6 Vadelmaa

1

Sulata ja temperoi suklaa hienovaraisesti. Löydät helpot ohjeet suklaan temperointiin täältä.

 

2

Puhdista ja kiillota sydänvuoat. (Voit myös käyttää muovisia suklaamuotteja) Varmista, että vuoat ovat noin 25 asteisia. Liian kylmänä suklaasta tulee sameaa ja liian kuumana suklaa ei pysy temperoituneena.

3

Täytä vuoat suklaalla. Taputtele niitä kevyesti, jotta suklaaseen ei jää ilmakuplia. Anna vuokien seistä huoneenlämmössä noin viisi minuuttia, jotta sydämen seinämät ehtivät muodostua vuoan reunoille.

4

Käännä vuoka poistaaksesi ylimääräiset suklaat. Taputtele muottia perusteellisesti ja varmista, että kuori jää ohueksi.

5

Raaputa pois ylijäämät, jotta reunasta tulee siisti ja tasainen.

 

 

 

6

Aseta muotti ylösalaisin leivinpaperoidulle tarjottimelle ja vie jääkaappiin asettumaan. Tämän ei pitäisi kestää kuin kymmenestä viiteentoista minuuttiin.

 

 

7

Suklaan asettuessa, kasta mansikat ylijääneeseen suklaaseen ja lisää halutessasi pistaasipähkinät. Aseta jääkaappiin jäähtymään.

 

 

8

Poistaaksesi sydämet muoteista, kierrä muottia hieman ja irroita suklaa muotista. Kun suklaa on temperoitu oikein se kutistuu hieman jähmettyessään ja irtoaa muotista helposti.

 

 

9

Koristele kansi erilaisilla suklaakirjailuilla. 

10

Asettele marjat kauniisti rasiaan ja laita kansi paikoilleen.

Excellence 70%

Excellence 70%

70% kaakaota sisältävä yllättävän pehmeä ja kermainen tumma suklaakokemus. Hieman karvas ja tasapainoisen hapokas maku on hennon kukkainen sekä hedelmäinen. Lopussa tuntuvat vaniljan aromit.