0
Klassiset suklaabrowniet
For 4 to 6 people
LINDT Excellence 70%
15-30 minuuttia
Helppo

Jokaisella on oma suosikkibrowniereseptinsä. Tämä on Lindt Suklaamestarien suosikki. Brownieiden onnistumiseen vaikuttavat ainekset sekä se, ettei sitä paista liikaa.

75 g voita 

300 g LINDT Excellence 70% -suklaata, paloiteltuna

3 kananmunaa

1¾ dl sokeria

1 tl vaniljajauhetta

½ tl suolaa

150 g pilkottuja saksanpähkinöitä

2 dl vehnäjauhoja

1

Valmistus

1. Lämmitä uuni 180 °C.

2. Vuoraa 20 x 20 cm neliönmuotoinen uunivuoka leivinpaperilla ja voitele hyvin.

3. Sulata paloiteltu suklaa ja voi kattilassa vesihauteessa tai mikroaaltouunissa (keskiteholla, sekoita noin 15 sekunnin välein). Sekoita koko ajan.

4. Nosta kattila sivuun ja anna jäähtyä hieman.

5. Vatkaa kananmunat, sokeri, vanilja ja suola kulhossa, kunnes ne ovat sekoittuneet hyvin.

6. Lisää sulatettu suklaa ja sekoita kevyesti käsin tai sähkövatkaimella pienellä teholla, kunnes seos on tasaista.

7. Lisää vehnäjauhot ja saksanpähkinät ja sekoita varovasti tasaiseksi seokseksi.

8. Kaada seos voideltuun vuokaan ja paista noin 20 minuuttia.

9. Säilytä ilmatiiviissä astiassa.

Excellence 70%

Excellence 70%

70% kaakaota sisältävä yllättävän pehmeä ja kermainen tumma suklaakokemus. Hieman karvas ja tasapainoisen hapokas maku on hennon kukkainen sekä hedelmäinen. Lopussa tuntuvat vaniljan aromit.
Excellence 85%

Excellence 85%

85% kaakaota sisältävällä suklaalla on täyteläisen voimakas luonne. Karvas ja kuiva ensivaikutelma pyöristyy kaakaovoin vaikutuksesta, joka luo harmonisen tasapainoisen kokonaisuuden.