0
Costa Rica -juoma
2-3
LINDT-tummaa suklaata
15-30 minuuttia
Helppo

Tähän juomaan voidaan lisätä haluttaessa rommia, sillä se korostaa suklaan ja banaanin makua upeasti.

2 rkl vettä

2 rkl sokeria

Siirapin valmistus

1. Sekoita ainekset kattilassa ja kiehauta. Siirrä kattila pois levyltä, kun sokeri on sulanut. Laita kulho sivuun.

4 dl maitoa

2 rkl siirappia

70 g LINDT Dessert leivontasuklaata, paloiteltuna

1 kypsä banaani, viipaloituna

2 rkl valkoista rommia (vaihtoehtoinen)

1

Siirapin valmistus

1. Sekoita ainekset kattilassa ja kiehauta.

2. Siirrä kattila pois levyltä, kun sokeri on sulanut. Laita kulho sivuun.

 

 

2

Juoman valmistus

1. Kuumenna maito ja siirappi 50-60 °C ja lisää paloiteltu suklaa.

2. Vatkaa, kunnes suklaa on sulanut.

3. Laita jääkaappiin ja anna olla siellä, kunnes seos on jäähtynyt.

4. Sekoita banaani ja suklaa-maito blenderissä tasaiseksi ennen tarjoilua. Lisää halutessasi rommia.

5. Tarjoile jäähdytetyistä laseista. Koristele juomat suklaaraasteella.