0

Suklaa & tee

Tee ja suklaa avaavat viettelevien ja jännittävien makuyhdistelmien loputtoman maailman. Runsas määrä sekoituksia, jotka ovat ominaisia sekä teelle että suklaalle, mahdollistavat nautinnollisen moniaistisen kokemuksen.

Vaiheittainen ohje teen ja suklaan maisteluun

Kun olet hauduttanut täydellisen teesekoituksen, on aika maistaa teetä ja suklaata yhdessä. Parhaat tulokset teetä ja maustettua suklaata yhdistäessäsi saat, kun otat teekuppisi ja siemaiset hieman teetä varmistaen, että se leviää myös suusi takimmaisiin makunystyröihin. Saat täyden hyödyn teen luonteesta, kun muistat hengittää. Pyörittele teetä suussasi, jotta se leviää kaikkialle, ja niele. Ota sitten pala suklaata.

Tämä prosessi nostaa suusi lämpötilaa ja mahdollistaa sen, että suklaa sulaa nopeasti ja tasaisesti. Näin voit nauttia teestä ja suklaan mauista yhdessä. Jos yhdistät runsaasti kaakaota sisältävää suklaata teehen, suklaan maisteluprosessi on käänteinen. Syö tällöin ensin suklaata ja siemaise vasta sitten teetä. Kuuma tee pehmentää täyteläistä kaakaota ja varmistaa, että kaikki maut ja vivahteet korostuvat.

Tiesitkö, että…

Teestä tulee kermamaista, kun se alkaa jäähtyä. Tämä tarkoittaa, että neste alkaa samentua aivan kuin siihen olisi lisätty hieman maitoa. Kermamaiseksi muuttunutta teetä ei pitäisi käyttää suklaan maisteluun, sillä teen luonne on muuttunut eikä se vastaa enää ominaista makuaan.