0

Leipominen Lindt suklaalla

Rikastuta suklaaluomuksiasi Lindt leivontasuklailla. Lindtin Suklaamestarit ovat luoneet suklaat käyttäen vain hienoimpia ja parhaimpia raaka-aineita.

Leivontasuklaita on helppo käyttää ja ne antavat jäklkiruoillesi poikkeuksellisen maun. Ylellisillä Lindt suklailla saat mahtavan herkullisia lopputuloksia.

Myös Lindt Excellence suklaita voi käyttää leivontaan.

Leipominen tummalla suklaalla

Lindt Dessert 70%-leivontasuklaa on rikas ja intensiivinen. Korkeamman kaakaopitoisuuden omaava suklaa reagoi resepteissä usein hieman eri tavalla ja esimerkiksi ganachesta tulee hieman jäykempää kuin käytettässä sama määrä vaaleampaa Premium suklaata. Resepti vaatii siis hieman muokkaamista.

Täyteläinen suklaan maku maltaisella vivahteella on kuitenkin täydellinen suklaa luomaan dekadentteja suklaavivahteita luomuksiisi.

Myös Lindt Excellence tummaa suklaata eri kaakaopitoisuuksilla voi käyttää leivontaan. 

Tutustu siihen, kuinka Suklaamestarimme käyttävät ylellisiä suklaitamme luoden ainutkertaisen herkullisia reseptejä. Täältä voit tutustua Suklaamestareiden resepteihin aina yksinkertaisista suklaamousseista näyttäviin kakkuihin.

LINDT SUKLAAN SULATTAMINEN JA TEMPEROINTI

Suklaa on raaka-aineena uskomattoman monikäyttöinen, suoraviivainen ja tärkeimpänä, herkullinen.

Ostaessasi suklaata suklaakoristeidesi sekä –muotoilujesi raaka-aineeksi, tulee sinun temperoida suklaa ensin luodaksesi kiiltävän ja virheettömän ulkoasun. Suklaamestarimme näyttää parhaimmat tekniikat suklaan temperoimiseksi kolmella eri tyylillä, yksinkertaisemmasta haastavampaan.

Suklaamestarin vinkki

 

'Luodaksesi silkkisen pehmeän ganachen -  käytä sauvasekoitinta suklaan ja kerman sekoittamiseen. Varo kuitenkin sekoituksen ilmastamista. Peitä seos heti kelmulla välttääksesi kuoren muodostumista ja anna asettua huoneenlämmössä yö yli.'

Lindt Videot

Etsitkö inspiraatiota?

Suklaamestarimme demonstroi, kuinka luoda ylellisiä suklaajälkiruokia ja vaikuttavia koristeita käyttäen Lindt leivontasuklaita. Täältä löydät kokoelman yksinkertaisia reseptivideoita, jotka tarjoavat herkullista inspiraatioata ja ohjausta, jotta voit viedä suklaaluomuksesi uudelle tasolle.