0

The LINDT Difference

Mikä tekee LINDT-suklaasta niin poikkeuksellista?

Hienoin kaakao

Vertaansa vailla oleva LINDT-suklaan maku perustuu huolelliseen valintaan, yrityksen sisäiseen prosessiin ja maailman tunnetuimpien plantaasien korkealaatuisten papujen sekoittamiseen. Kestävän kehityksen mukaiseen toimintaan sitoutuneet Lindt & Sprüngli Farming Program -viljelyohjelmat tukevat kaakaonviljelijöitä ja heidän yhteisöjään. 

 

Ainutlaatuinen paahtaminen ja jauhaminen

LINDT suklaamestarit paahtavat pavut, jotta niiden ihanteellinen maku saadaan esiin, ja jauhavat ne äärimmäisen hienoksi. Tämä ainutlaatuinen prosessi on hiottu täydelliseksi vuosikymmenten aikana ja se on tärkeä, sillä se antaa LINDT-suklaalle sen harvinaisen sulavan rakenteen ja maun.

LINDT-suklaiden alkutaival

Vuonna 1879 Rodolphe Lindt mullisti suklaan valmistuksen konssausmenetelmällä. Konssausmenetelmä on pitkä prosessi, jonka aikana kuumennettua nestemäistä suklaata sekoitetaan, työstetään ja ilmastetaan voimakkaasti, jolloin LINDT-suklaan rakenteesta tulee hienojakoista ja silkkisen sileää.

Lisää LINDT-suklaan alkutaipaleesta

Kaakaon lisäksi käytettävät parhaat ainesosat

LINDT suklaamestarit valitsevat ja käsittelevät tarkasti vain ensiluokkaisimpia ainesosia maailmankuuluilta viljelyalueilta. Esimerkiksi pähkinät paahdetaan yrityksen omassa toimipisteessä ja lisätään tuoreeltaan suklaaseen, jotta niissä säilyy herkullinen paahtoaromi.

Täydellinen viimeistely

LINDT suklaamestarit huomioivat yksityiskohdat, kun he viimeistelevät mestariteoksensa, koristellen ne rakkaudella ja käärien ne erittäin hienoihin pakkauksiin.

Työlleen omistautuneet, intohimoiset ja innovatiiviset LINDT suklaamestarit ovat luoneet ylivoimaisesti parhaita LINDT-suklaaherkkuja vuodesta 1845 alkaen.

Our best recipes