The Lindt Difference
Oletko koskaan miettinyt, miksi jotkin suklaat vain maistuvat paremmalta? Tutustu hienoimman Lindt suklaan valmistamisen eri vaiheisiin
1

Hienoin kaakao

Learn More
2

Ainutlaatuinen paahtaminen & jauhaminen

Learn More
3

Lindt keksintö

Learn More
4

Parhaat raaka-aineet

Learn More
5

Täydellinen viimeistely

Learn More
5

Täydellinen viimeistely

Lindtillä tiedämme, että suklaan nauttiminen on kaikkien aistien kokemus. Tämän takia voit nähdä keskittymisemme yksityiskohtiin jokaisessa vaiheessa, temperointiprosessista, joka varmistaa suklaamme kiiltävän ja ylellisen lopputuloksen, elegantteihin pakkauksiimme. Sekä viimeistelyssä konvehtiemme päälle käsin asetettavista pähkinöistä tai nauhoista, jotka somistavat jokaista Kultapupua ja jotka ovat kaikki asetettu käsin.

 

Miten valmistamme suklaamme

Sveitsiläinen Lindt suklaa numeroina

0

Vuosi, jolloin ikoninen Kultapupu syntyi

0

Erimakuista Excellence-levyä myynnissä maailmanlaajuisesti

0 miljardia

Lindor kuulien määrä, joka valmistetaan vuosittain ympäri maailmaa

Mitä on temperointi?

Temperointi pitää sisällään massan kuumentamisen, jäähdyttämisen sekä uudelleen kuumentamisen, jotta vältytään kiteytymiseltä sekä saavutetaan vakaa kaakaovoin koostumus. Kaakaovoi on suklaassa oleva rasva. Tämä menetelmä  antaa Lindt suklaalle houkuttelevan  kiiltävän  lopputuloksen sekä saa suklaalevyn napsahtamaan, kun siitä taitetaan pala.  

kuorruttaminen
Verbi Prosessi, jossa suklaakonvehtien sisällä oleva massa kuorrutetaan viemällä se temperoidun suklaaverhon läpi.

Erityislaatuinen loppusilauksemme

"Jos aloitat korkealaatuisen suklaan valmistamisprosessin, täytyy se tehdä laadukkaasti alusta loppuun saakka."
– Lindt Suklaamestari

Lindtin vintage-mainokset sekä pakkaukset

Vuosien varrella Lindtin mainokset ovat suoraan reflektoineet maailman sen hetkisiä tapahtumia, oli se sitten taitelijoiden havainnollistamaa mainontaa Belle Époquen aikaan, tai rauhanmerkin käyttämistä toisen maailmansodan päättymisen merkiksi.

Inspiroidu resepteistämme
Paistetut marjaleivokset
Marjainen suklaaunelma! Herkulliset leivokset on täytetty marjoilla ja kevyellä suklaavaahdolla.
Zürcher-suklaatorttu
Kulinaarinen kunnianosoitus Sveitsin suurimmalle kaupungille!
Suklainen kerroskakku
Tämä on kaunis syntymäpäiväkakku!