The Lindt Difference
Oletko koskaan miettinyt, miksi jotkin suklaat vain maistuvat paremmalta? Tutustu hienoimman Lindt suklaan valmistamisen eri vaiheisiin
1

Hienoin kaakao

Learn More
2

Ainutlaatuinen paahtaminen & jauhaminen

Learn More
3

Lindt keksintö

Learn More
4

Parhaat raaka-aineet

Learn More
5

Täydellinen viimeistely

Learn More
4

Parhaat raaka-aineet

Lindt & Sprünglilla me uskomme, että korkealaatuinen suklaa voidaan valmistaa ainoastaan korkealaatuisista raaka-aineista. Samalla tavalla kuin valitsemme kaakaopapumme maineikkaimmilta alueilta, me hankimme  myös  muut raaka-aineemme parhailta alueilta ympäri maailmaa. Olemme myös yhtä tarkkoja raaka-aineidemme prosenssointivaiheessa kuin hankintavaiheessa.

Etsiessämme raaka-aineita täydentääksemme ainutlaatuisen suklaamme maun, olemme äärimäisen tarkkoja valitessamme laadukkaimpia raaka-aineita ympäri maailmaa.

Pähkinät

Suklaa ja pähkinät kulkevat käsi kädessä, etenkin silloin kuin pähkinät ovat paahdettu täydelliseksi ja ne ovat kasvaneet parhaissa puutarhoissa. Esimerkiksi hasselpähkinämme ovat kasvaneet Turkissa ja Piedmontissa, Italiassa.

Hedelmät

 Appelsiinista mustaherukkaan, suklaamme ja hedelmiemme yhdistelmät ovat yhtä innovatiivisia kuin ovat herkullisiakin.

Mausteet

Mausteet, joita lisäämme joihinkin suklaisiimme, kuten roseepippuri, chili ja suolankukka, nostavat makukokemuksesi uudelle tasolle.

Kuinka paahdamme pähkinämme

 

 Toisin kuin muut suklaabrändit, jotka ulkoistavat paahtamisen, me Lindtillä paahdamme pähkinät sisäisesti, menetelmällä, jota olemme hienosäätäneet vuosien saatossa. Lindtin suklaamestarit käyttävät tunto-, haju- sekä näköaistiaan määritelläkseen, milloin pähkinät ovat täydellisen paahtuneita ja sekoittavat ne tuoreltaan suklaaseen vangitakseen niiden paahteisen maun.

 

first item
Paahdetaan suuressa tynnyrissä
second item Sekoitetaan suklaaseen
Bern
Substantiivi Konssauksen syntypaikka, Bern on myös Sveitsin pääkaupunki. Se on myös UNESCON maailmanperintökohde.
”Suolankukan (Fleur de selin) hienojakoiset kristallit sekä herkkä maku tekevät siitä täydellisen suklaan viimeistelyyn!”
– Lindt Suklaamestari
Inspiroidu resepteistämme
Klassiset suklaabrowniet
Jokaisella on oma suosikkibrowniereseptinsä. Tämä on Lindt Suklaamestarien suosikki. Brownieiden onnistumiseen vaikuttavat ainekset sekä se, ettei sitä paista liikaa.
Suklaiset pähkinänokareet
Tämä resepti on helppo ja tyylikäs. Tarjoile suklaiset pähkinänokareet kahvin kanssa seuraavilla illalliskutsuillasi.