0

LINDT-suklaiden erilaisuus

Täydellisen suklaan tavoittelu onnistuu vain silloin, kun intohimo, taito ja asiantuntemus yhdistetään saumattomasti Lindt Suklaamestarien käsityötaitoihin. Lindt Suklaamestarit ovat alansa todellisia mestareita. He ovat omistautuneet työlleen 165 vuoden ajan ja heillä on kokemusta ja osaamista suklaan valmistusprosessin jokaisen vaiheen jalostamisesta.

Hienoin kaakao

LINDTin tarina alkaa pavusta. LINDT-suklaa sisältää maailman kaikkein parhaita kaakaopapuja, jotka ovat Criollo ja Trinitario. Niitä poimitaan käsin Ecuadorin, Madagaskarin, Ghanan ja Karibian saarten parhailla plantaaseilla.

Paahtaminen

Lindt Suklaamestarit ovat kehittäneet erityisen yksittäisten papujen paahtamisprosessin, jolla papujen ihanteellinen maku saadaan esiin. Sitten he sekoittavat kaakaopapuja täydelliseksi yhdistelmäksi, josta saadaan erinomaisen maku, joka on Lindt suklaan synonyymi. Kaakaopavut jauhetaan useassa vaiheessa hienoiksi hiukkasiksi, jotka antavat LINDT suklaalle sen hienojakoisen sulavan rakenteen. Mitä pienempi hiukkanen, sitä hienostuneempi on suklaan sulamisen tunne.

Laadukas kaakao

Paahtaminen

Konssaus

Ainekset kaakaon lisäksi

Viimeistely

Konssaus

Suklaan valmistus mullistui vuonna 1879, kun Rodolphe Lindt keksi kuuluisan konssausprosessin. Se on pitkä prosessi, jonka aikana kuumennettua nestemäistä suklaata sekoitetaan, työstetään ja ilmastetaan voimakkaasti, jolloin suklaan rakenteesta tulee hienojakoista ja pehmeää. Tämä puolestaan varmistaa, että suklaa sulaa suussa erinomaisesti ja on laadultaan sitä, mitä voimme odottaa LINDT suklaalta.

Kaakaon lisäksi käytettävät ainesosat

Lindt Suklaamestarit valitsevat vain ensiluokkaisimmat ainesosat ja tuoreimmat sadot valituilta alueilta eripuolilta maailmaa. He etsivät jatkuvasti uutta inspiraatiota hienosti sulavan suklaan jalostamiseksi entistä paremmaksi ja rikkovat rajoja uusilla makuyhdistelmillä.

Viimeistely

LINDT-suklaamestarien käyttämä täydellinen temperointimenetelmä antaa suklaalle sen houkuttelevan kiillon ja saa sen napsahtamaan, kun suklaalevystä taitetaan pala. He huomioivat kaikki yksityiskohdat – pettämättömän intohimoisesti ja sitoutumalla täydellisyyden tavoitteluun.

Herkullisia reseptejä

  • Ananas-kookos-cocktail Suklaan inspiroima versio piña coladasta. Reviews
  • Klassiset suklaabrowniet Jokaisella on oma suosikkibrowniereseptinsä. Tämä on Lindt Suklaamestarien suosikki. Brownieiden onnistumiseen vaikuttavat ainekset sekä se, ettei sitä paista liikaa. Reviews
  • Suklaakohokas Tämä on klassinen jälkiruoka, joka on maineeltaan erittäin hankala valmistaa. Onnistuneiden kohokkaiden salaisuus on noudattaa ohjeita vaihe vaiheelta ja pitää uuninluukku suljettuna, kun kohokkaat ovat paistumassa! Tarjoile välittömästi, ennen kuin kohokkaat alkavat latistua. Reviews