The Lindt Difference
Oletko koskaan miettinyt, miksi jotkin suklaat vain maistuvat paremmalta? Tutustu hienoimman Lindt suklaan valmistamisen eri vaiheisiin
1

Hienoin kaakao

Learn More
2

Ainutlaatuinen paahtaminen & jauhaminen

Learn More
3

Lindt keksintö

Learn More
4

Parhaat raaka-aineet

Learn More
5

Täydellinen viimeistely

Learn More
2

Ainutlaatuinen paahtaminen ja jauhaminen

Lindtin erityislaatuinen kaakaopapujen paahtamis- sekä jauhatusprosessi toteutetaan kokonaan sisäisesti, sillä se on elintärkeä Lindt suklaan rikkaan maun sekä samettimaisen koostumuksen luomisessa. Kaakaopapujen valitsemisen ja sekoittamisen jälkeen, paahdamme kaakaonibsit tuodaksemme esiin niiden aromit ja maut.  Sen jälkeen jauhamme ne ainutlaatuisen hienoksi lopputulokseksi.

Miten jauhamme kaakaopapumme

"Kaakaopapujen paahtamisella tuodaan esiin papujen rikkaat, suklaiset makuvivahteet"
– Lindt Suklaamestari

5 askelta kaakaopapujen esikäsittelyyn ennen paahtamista ja jauhamista

 

1. Kerää kaakaopavut

2. Fermentoi ja kuivata

3. Puhdista

4. Erottele kaakaonibsit kaakaopapujen kuorista

5. Höyrytä kaakaonibsit

 

Seuraavaksi on aika paahtaa ja jauhaa

Erottelu
Substantiivi Kaakaopapujen valmistelu ennen paahtamista, prosessissa erotellaan kaakaonibsi kaakaopavun kuoresta käyttämällä apuna voimakasta ilmavirtausta.

Kaakaopapujen paahtaminen ja jauhaminen numeroina

0

Aromeiden määrä paahdetussa kaakaopavussa

0

Vuosien määrä, jonka Lindt on paahtanut ja jauhanut omaa kaakaopapujen sekoitustaan

0

Vuosi, jona keksijä Monsieur Dubuisson keksi ensimmäisen kaakaopapujen jauhamiseen tarkoitetun myllyn

Miten paahdamme papumme

Kaakaopapujen paahtamisen ja jauhamisen historia

Kun kaakaopavut ensimmäistä kertaa saapuivat Eurooppaan vuosisatoja sitten, paahdettiin pavut tulella sekä jauhettiin usein muunnelluilla jauhomyllyillä. Tuloksena saatiin miedon makuista, rakeista suklaata. Tänä päivänä, paahtaminen ja jauhaminen  ovat erikoisalaamme:

 

 

paahtaminen Lindtillä sisältää täydellisen tasapainon lämpötilan ja ajastuksen välillä, jotta voimme valmistaa kaikista maukkainta suklaata. Tapamme jauhee kaakaopavut ainutlaatuisen hienoksi on syy siihen, miksi Lindt suklaa on niin silkkisen pehmeää. 

Inspiroidu resepteistämme
Suklainen jäätelöyllätys
Anna tämän jäätelön yllättää sinut!
Suklaakohokas
Tämä on klassinen jälkiruoka, joka on maineeltaan erittäin hankala valmistaa. Onnistuneiden kohokkaiden salaisuus on noudattaa ohjeita vaihe vaiheelta ja pitää uuninluukku suljettuna, kun kohokkaat ovat paistumassa! Tarjoile välittömästi, ennen kuin kohokkaat alkavat latistua.
Suklaakuorrutteiset mansikat
Paras mahdollinen suklaan ja hedelmien yhdistelmä.