Osallistu muutokseen -
1. Työura Lindtillä

Menestyksemme riippuu ihmisistä. Me Lindtillä haluamme auttaa tiimiämme tavoittamaan täyden potentiaalinsa. Etsimme yksilöitä erilaisista taustoista, sillä heillä kaikilla on eri perspektiivit, mutta sama palo, omistaneisuus ja kunnianhimo.

Me uskomme ihmisten kykyihin investointiin, yhtä lailla, kun ymmärrämme että mikä tahansa tuote on vain yhtä hyvä kun ihmiset sen takana.

Tämä tekee suklaastamme maailmanluokan laatua. Haluamme vaikuttaa elämääsi - jotta sinä voit vaikuttaa meidän.

Lindt Nordicin tarina

Lindt on ilahduttanut suklaan rakastajia ympäri maailmaa vuodesta 1845 lähtien. Lindt & Sprünglin 177 vuoden olemassaolon aikana, olemme tuottaneet suklaata ja suklaaseen liittyviä tuotteita. Ei mitään ylimääräistä. Sukupolvet innostuneita, luovia, innovatiivisia ja innokkaita työntekijöitä ovat rakentaneet yhtiön sellaiseksi joka se on tänään: maailman johtavin premiumsuklaan valmistaja.

Lindt Nordicin menestystarina sai alkunsa vuonna 2005. Aloittaen vain neljällä työntekijällä, olemme nyt 2020-luvulla 120 työntekijän vahva yritys, joka on sitoutunut toimittamaan suklaanrakastajille koko Pohjoismaiden alueella vain hienoimman suklaan kokemuksia. Lähtökohdiltaan pieni kilpailija alueella, Lindt kasvoi nopeasti Ruotsin toiseksi suurimmaksi suklaalevyjen- ja praliinien toimittajaksi ja on yksi nopeimmin kasvavista suklaayrityksistä koko Pohjoismaiden alueella.

Luonnollisesti, me pidämme Lindtin nimeä yhtenä premiumsuklaan kategorian loistavimmista.

Lindt bunny production line.

Osallistu muutokseen -1. Työura Lindtillä

Menestyksemme riippuu ihmisistä. Me Lindtillä haluamme auttaa tiimiämme tavoittamaan täyden potentiaalinsa. Etsimme yksilöitä erilaisista taustoista, sillä heillä kaikilla on eri perspektiivit, mutta sama palo, omistaneisuus ja kunnianhimo.

Me uskomme ihmisten kykyihin investointiin, yhtä lailla, kun ymmärrämme että mikä tahansa tuote on vain yhtä hyvä kun ihmiset sen takana. Tämä tekee suklaastamme maailmanluokan laatua. Haluamme vaikuttaa elämääsi - jotta sinä voit vaikuttaa meidän. 

Toimitusjohtajan viesti

"Minä todella nautin tälle yritykselle työskentelystä ja olen tehnyt niin jo yli 20 vuoden ajan.

On todellinen nautinto ja kunnia olla panostamassa LINDTin tulevaisuuteen täällä Pohjoismaiden alueella.

Olemme saavuttaneet upeita tuloksia viimeisen 15 vuoden aikana, mutta tämä on vasta alkua.

Minulla on käynyt upea onni sen suhteen, että saan työskennellä tämän alan lahjakkaimpien, 

ammattitaitoisten ja innokkaiden kollegoiden ja tiiminjäsenten kanssa. Olen inspiroitunut heidän halustaan menestyä, sekä heidän kunnianhimostaan olla osa tätä perintöä. 

Tässä siitä kaikesta on kyse: jälkensä jättämisestä." 

Patrick Faeh, CEO

Lindt CEO.

Mitä työntekijämme sanovat

Sandra M., Pohjoismaiden brand manager

"Paras asia Lindtillä työskentelyssä on avoimmuus ja tulevaisuuteen suuntautunut
ajattelu ja toistemme tukeminen joka päivä. Minulla on suuri vapaus ja mahdollisuus vaikuttaa työhöni ja panostani arvostetaan suuresti. On hauska muovata jokapäiväistä elämää premium tuotteidemme avulla. Olen erityisen ylpeä osallisuudestani EXCELLENCE Salty liquoricen lanseeraamisesta Pohjoismaiden markkinoille. "

Johan E., Sales Executive, Ruotsi

"Mitä rakastan työssäni on se, että saan työskennellä läheisesti asiakkaidemme kanssa edustaen hyvin tunnettua premium brändiä. Vaikkakin olemme osa globaalia yritystä, meillä on selkeä vastuu paikallisista markkinoista ja minulla on mahdollisuus vaikuttaa kasvuumme. Tiimini on upea, kaikki ovat sitoutuneet tekemään parhaansa ja meidän yrityskulttuurimme on hyvin paljon "olemme tässä yhdessä" henkinen.

Heli R., myymäläpäällikkö Lindt Zsar outlet, Suomi

"Parasta työssäni ovat asiakaskontaktit - samanhenkisten ihmisten tapaaminen jotka jakavat intohimoni suklaaseen. Tavoitteemme on ylittää asiakkaidemme toiveet ja tarpeet ja saada heidät hymyilemään. Erinomaisella asiakaspalvelulla pyrimme luomaan heihin yhteyden ja tämä saa heidät palaamaan liikkeeseemme uudelleen. Meillä on voimakas työtoveruus ja toimimme tiiviisti yhtenä tiiminä. Kaikki tukevat toisiaan. Tunnen olevani kuin yhtä suurta perhettä."

Malle M., Master Data Specialist 

"Rakastan työtäni koska pyrimme erinomaisuuteen kaikessa mitä teemme. Jaamme kokemuksiamme ja tietoamme, joka tarkoittaa uuden oppimista joka päivä. Olemme yrittäjiä, joilla on sydän paikallaan. Lindt on toinen perheeni."

Anna A., Account Manager / Regional Product Manager

"On erittäin jännittävää työskennellä brändin kanssa, josta niin työntekijät kuin kuluttajatkin ovat intohimoisia ja joka tuo iloa ihmisille. Yhtiön arvot ja minun arvoni osuvat hyvin yksiin ja se on minulle erityisen tärkeää. Voin ylpeästi kertoa ihmisille missä työskentelen. Lindt antaa työntekijöilleen mahdollisuuden uusiin vastuualueisiin ja luottaa heidän kykyynsä kasvaa uusiin rooleihin. Lindtillä on erittäin kannustava yrityskulttuuri. Uudet ideat ja ehdotukset ovat aina tervetulleita avoimin mielin."

Josefin B., Sales Controller/Business Analyst & KAM

"Lindtillä on hienoja mahdollisuuksia kehittyä, niin Lindt Nordic organisaatiossa, kuin Lindt Group Internationalissa. Mitä minä teen mahdollistaa yrityksen kehitystä - ja minusta tuntuu että sillä on merkitystä joka päivä. Yrityksemme kulttuuria voisi kuvailla avoimmuudella ja eteenpäinsuuntautuneella ajattelulla. Meillä on mahtava positiivinen ja tukeva tiimihenki, niin minun tiimini sisällä kuin osastojen välillä."

Työskentely Lindtillä

Lindt & Sprünglillä haluamme sinunlaisiasi intohimoisia ihmisiä. Tarjoamme laajan valikoiman uramahdollisuuksia - löydät täydellisen paikkasi selaamalla osastojamme kuten Retail, Marketing, Sales, Supply Chain tai Finance. Emme malta odottaa yhteydenottoasi.

Employees with the Lindt bunny.

Edut

Olemme menestynyt yritys perheilmapiirillä ja tarjoamme loputtomasti mahdollisuuksia kasvuun - niin henkilökohtaisessa elämässäsi kuin urallasikin. Laajennamme jatkuvasti ja meillä on mahdollisuus tarjota sinulle myös kansainvälisiä kokemuksia. Kaikki työntekijämme kaikissa kohteissamme nauttivat huippuluokan kilpailukykyisistä eduista. Ja ethän unohda kaikkea suklaata!

Sijainnit

Lindt on maailmanlaajuinen mutta sydämeltään paikallinen. Meillä on vähittäismyyntiä, sekä toimisto lähes jokaisessa maailman pääkaupungissa ja suurkaupungissa, samalla kun tuotantolaitoksemme on sijoitettu hieman syrjäisempiin kohteisiin. 

Kaikki nämä toimistot, myymälät ja tuontantolaitokset ovat yhteydessä maailmanlaajuiseen verkostoomme, mutta ne voivat vapaasti kehittää toimintaansa paikalliseen ilmapiiriin sopivaksi.

Tutki uramahdollisuuksiamme ja karttaa nähdäksesi missä sijaitsemme. 

HITTA OSS
Lindt headquarters.