Lindt-suklaan luksus numeroina
1952
Ikoninen Lindt Gold Bunny syntyi.
36
Maailmanlaajuisesti myytävien eri EXCELLENCE-suklaalevyjen lajikkeiden lukumäärä.
4 miljardia
Joka vuosi ympäri maailmaa valmistettavien LINDOR-tryffeleiden määrä
Mitä on karkaisu?
Karkaisu on prosessi, jossa suklaa lämmitetään, jäähdytetään ja lämmitetään uudelleen, jotta kaakaovoista (suklaan rasvasta) muodostuu tasaista ja suklaa ei kiteydy. Olemme hioneet tämän prosessin huippuunsa varmistaaksemme, että jokainen Lindt-suklaa on upeasti ja kiiltävästi viimeistelty. Sen ansiosta kuulet terävän ja erottuvan napsahduksen aina, kun pilkot suklaalevystä palasen.
Päällystys
Verbi:
Päällystysprosessi, jossa konvehdit kuljetetaan karkaistun suklaan muodostaman verhon läpi.
Päällystysprosessi, jossa konvehdit kuljetetaan karkaistun suklaan muodostaman verhon läpi.
Huolellinen viimeistelymme
”Kun ryhtyy korkealaatuisen suklaan valmistukseen, sen on oltava korkealaatuista alusta loppuun. Juuri siitä Lindtissä on kyse."
Lindtin vintage-mainokset ja -pakkaukset
Me Lindt & Sprünglissä välitämme uskollisista asiakkaistamme. Kuuntelemme palautettasi ja omistaudumme luomaan hienointa suklaata, jotta voit kokea todellista suklaaluksusta. Vuosien mittaan mainoksemme ovat heijastelleet historian keskeisiä vaiheita: taiteilijoiden kanssa yhteistyössä tehtyjä mainoksia Belle époquen aikana tai rauhansymbolien käyttämistä toisen maailmansodan päättymisen kunniaksi.