Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lindtin ainutlaatuisuus

5. Viimeistelyllä täydelliseksi

On suklaata, ja sitten on Lindtin suklaata. Tutustu täydellisen suklaan salaisuuksiin...


Täydellinen loppusilaus

Me Lindt & Sprünglissä uskomme, että suklaan tulee olla kaikkia aisteja hivelevä kokemus. Siksi kiinnitämme tarkasti huomiota yksityiskohtiin tuotannon jokaisessa vaiheessa, oli kyse sitten sileään ja kiiltävään lopputulokseen tähtäävästä suklaan karkaisusta tai tyylikkäästä, upeita makuja heijastelevista tuotepakkauksistamme. Kaikki viimeistelyt - kuten konvehtien koristelut tai Lindt Gold Bunnyn kuuluisat nauhat - tehdään käsin.


Lindt-suklaan luksus numeroina

1952

Ikoninen Lindt Gold Bunny syntyi.

36

Maailmanlaajuisesti myytävien eri EXCELLENCE-suklaalevyjen lajikkeiden lukumäärä.

4 miljardia

Joka vuosi ympäri maailmaa valmistettavien LINDOR-tryffeleiden määrä


Mitä on karkaisu?

Karkaisu on prosessi, jossa suklaa lämmitetään, jäähdytetään ja lämmitetään uudelleen, jotta kaakaovoista (suklaan rasvasta) muodostuu tasaista ja suklaa ei kiteydy. Olemme hioneet tämän prosessin huippuunsa varmistaaksemme, että jokainen Lindt-suklaa on upeasti ja kiiltävästi viimeistelty. Sen ansiosta kuulet terävän ja erottuvan napsahduksen aina, kun pilkot suklaalevystä palasen.


Päällystys

Verbi:
Päällystysprosessi, jossa konvehdit kuljetetaan karkaistun suklaan muodostaman verhon läpi.

Huolellinen viimeistelymme


”Kun ryhtyy korkealaatuisen suklaan valmistukseen, sen on oltava korkealaatuista alusta loppuun. Juuri siitä Lindtissä on kyse."

 
- Lindtin suklaamestari.
 

Lindtin vintage-mainokset ja -pakkaukset

Me Lindt & Sprünglissä välitämme uskollisista asiakkaistamme. Kuuntelemme palautettasi ja omistaudumme luomaan hienointa suklaata, jotta voit kokea todellista suklaaluksusta. Vuosien mittaan mainoksemme ovat heijastelleet historian keskeisiä vaiheita: taiteilijoiden kanssa yhteistyössä tehtyjä mainoksia Belle époquen aikana tai rauhansymbolien käyttämistä toisen maailmansodan päättymisen kunniaksi.

Parhaat ainesosat

Hienointa kaakaota