Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lindtin ainutlaatuisuus -

4. Parhaat ainesosat

On suklaata, ja sitten on Lindtin suklaata. Tutustu täydellisen suklaan salaisuuksiin...



Välitämme laadusta

Me Lindt & Sprünglillä uskomme, että laadukasta suklaata voi valmistaa vain laadukkaista raaka-aineista. Toteutamme tätä filosofiaa reseptiemme kaikkien ainesosien kanssa; kaakaopapujen valitsemisesta vain tunnetuimmilta kaakaonviljelyalueilta aina maailman ympäri matkustamiseen, jotta voimme hankkia parhaat ainesosat suklaisia mestariteoksiamme varten.

Miksi? Koska me Lindt & Sprünglillä haluamme tuottaa täydellisyyttä ”Bean to Bar” -filosofiamme mukaan, aina kaakaopavuista valmiiseen tuotteeseen – suurella sitoutumisella ja intohimolla prosessin jokaisessa vaiheessa.

Hazelnuts covered with melted milk chocolate

Lindtin suklaamestarit luovat jatkuvasti kauniita makuyhdistelmiä ja täydellisesti yhdisteltyjä ainesosia, jotka tuovat esiin suklaamme ainutlaatuisen maun. Jokainen ainesosa on huolellisesti tutkittu ja hankittu parhailta tuottajilta ympäri maailmaa.

Pähkinät

Suklaa ja pähkinät ovat klassinen yhdistelmä. Hankimme kaikki käyttämämme pähkinät maailman arvostetuimmilta tiloilta, kuten hasselpähkinät Italian Piemontesta, ja paahdamme ne sitten asiantuntemuksella täydellisiksi.

Hedelmät

Hedelmien ja suklaan yhdistäminen avaa täysin uuden makumaailman – maukkaista appelsiineista mehukkaisiin vadelmiin – ja antaa meille mahdollisuuden luoda tuotteita, jotka ovat yhtä innovatiivisia kuin herkullisiakin.

Mausteet

Lindtin suklaamestarimme testaavat uutuuksia yhdistelemällä hienovaraisia häivähdyksiä hienoimmista mausteista – mukaan lukien vaaleanpunainen pippuri, chili ja suolankukka (Fleur de Sel) – jotta makuelämyksesi nousee uudelle tasolle.

 

 


Map of where Lindt's ingredients come from.Map of where Lindt's ingredients come from.

Kuinka paahdamme pähkinämme

Meillä Lindt & Sprünglilla pähkinöiden paahto on täysin omaa tuotantoamme, toisin kuin monilla muilla suklaanvalmistajilla, jotka ulkoistavat tämän vaiheen. Asiantuntevat Lindtin suklaamestarimme ovat jalostaneet tätä prosessia vuosien varrella yhdistämällä aistinsa ja vertaansa vailla olevat taidot määrittääkseen, milloin pähkinät ovat saavuttaneet täydellisen paahtoasteen, ennen kuin ne yhdistetään suklaaseemme maun viimeistelyä varten.
Diagram of the roasting process.Diagram of the roasting process.

Bern

Bern
Substantiivi:
Konssaus-menetelmän syntymäpaikka Bern on myös Sveitsin pääkaupunki ja Unescon maailmanperintökohde.

 


"Fleur de Selissä on hienoimmat kiteet ja herkin maku, joka kohottaa suklaamme makuprofiilia kauniilla tavalla."

 

- Lindt Master Chocolatier

 


Lindtin keksintö

Viimeistelyllä täydelliseksi