Lindt PATISSERIE Chocolate Mousse 110g
5,90 €
Varastossa
Lindt Chocolate Moussen valmistaminen vaatii vain muutaman yksinkertaisen vaiheen. Se on täydellinen jälkiruoka vieraille tarjottavaksi. Valmistukseen menee kymmenen minuuttia, jonka jälkeen suklaamoussen on oltava jääpissa noin tunnin verran. Lopputulos on fantastinen vaahto, jossa on hienoimman Lindt-suklaan tuoksu. Sinun täytyy vain lisätä 250 ml kevytmaitoa. Tarvitset vain kolme ainesosaa ja suklaamousse odottaa jääkaapissa, valmiina nautittavaksi illallisen jälkeen.
1. Kaada Mousse au Chocolat -pussin sisältö kulhoon.
2. Lisää 250 ml kylmää maitoa. Sekoita 3–4 minuuttia sähkövatkaimella.
3. Annostele vaahto neljään kulhoon ja laita jääkaappiin noin tunniksi.
Suosittelemme, että syöt suklaamoussen 24 tunnin sisällä valmistuksesta. Yhdessä pakkauksessa Lindt Chocolate Moussea on noin 4 annosta. Lindt Suklaamestarit suosittelevat tarjoamaan suklaamoussen vohvelikulhossa ja koristelemaan sen kookoshiutaleilla.
Ravintosisältö:
Energiaa kJ | 681 |
Energiaa kcal | 162 |
Rasvaa | 5 |
- josta tyydyttynyttä rasvaa | 3.4 |
Hiilihydraattia | 23 |
- josta sokereita | 19 |
Proteiinia | 4.3 |
Salt | 0.2 |
Raaka-aineet:
Raaka-aineet: Ainekset: suklaajauhe 38% (sokeri, kaakaojauhe, suklaassa kaakaota vähintään 33%), sokeri, vähärasvainen kaakao, modifioitu tärkkelys, glukoosisiirappi, kookosöljy, emulgointiaineet (MAITOhappoesterit rasvahappojen mono- ja diglyseridien kanssa), MAITOproteiini, pikakahvi, aromit, suola. Saattaa sisältää SOIJAA. |
Allergens: MAITO, SOIJAA |