Lindt PATISSERIE Chocolate Lava Cake 240g
14,90 €
Varastossa
Tee vaikutus vieraisiisi tämän laavakakun, joka myös nimillä Chocolate Fondant ja Lava Cake tunnetaan, avulla. Herkullinen jälkiruoka pienimmällä mahdollisella vaivalla. Kun leikkaat kakun, sisältä valuu ihanan pehmeää suklaata - voisiko olla mitään parempaa suklaan ystävälle? Lindt suklaamestari on luonut tämän fantastisen kakkuseoksen, jolla loihdit itse mitä ihanimman jälkiruoan esimerkiksi illallisvieraillesi. Ainoa mitä sinun tarvitsee lisätä, on kaksi keskisuurta kananmunaa. Tee arjesta hetkessä juhlaa.
Lindt laavakakku ohje
1. Voitele ja jauhota 4 alumiinimuottia, jotka tulevat pakkauksen mukana. Kaada jauhoseos kulhoon ja lisää kaksi kananmunaa.
2. Vatkaa sähkövatkaimella noin minuutin ajan keskinopeudella.
3. Jaa seos neljään muottiin ja paista 8 minuutin ajan esilämmitetyssä tasalämpöuunissa 220 ° C
4. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme, että et käytä kiertoilmauunia.
5. Kun laavakakut ovat paistuneet, anna niiden levätä uunin ulkopuolella 10 minuuttia.
6. Käännä laavakakut lautaselle ja nosta muotit pois. Tarjoile kakut kuumana tai haaleana.
Lindt suklaamestarin vinkit: Yllätä vieraasi! Lisää kontrastia kuuman ja kylmän välille. Tarjoile suklaafondant vaniljajäätelöpallon kanssa. Viimeistele jälkiruoka lisäämällä päälle punaisia marjoja, esimerkiksi vadelmia.
Ravintosisältö:
Energiaa kJ | 1410 |
Energiaa kcal | 336 |
Rasvaa | 13 |
- josta tyydyttynyttä rasvaa | 7.8 |
Hiilihydraattia | 48 |
- josta sokereita | 34 |
Proteiinia | 7.3 |
Salt | 0.34 |
Raaka-aineet:
Raaka-aineet: Ainekset: rypälesokeri, Lindt suklaa 29% (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, suklaassa kaakaota vähintään 35%), kaakaojauhe, kuivattu glukoosisiirappi, perunajauho, maissitärkkelys, kasvirasva (kookos), rasvaton MAITOjauhe, stabilointiaine (natriumsitraatti, kaliumfosfaatit), emulgointiaineet (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), suola, aromit. Saattaa sisältää PÄHKINÄÄ, SOIJAA. |
Allergens: MAITO, PÄHKINÄÄ, SOIJAA |