Tukkuosto

Lindt PATISSERIE Chocolate Cake 400g

16,90 €

Lindt PATISSERIE Chocolate Cake 400g

Lindt PATISSERIE Chocolate Cake 400g

16,90 €
Varastossa
Lindt suklaakakkuleivontaseoksen avulla voit helposti luoda ilmavan, mehevän ja maukkaan suklaakakun. Vain muutama yksinkertainen vaihe ja olet luonut vastustamattoman suklaakakun. Yllätä rakkaasi tällä vaikuttavalla torta al cioccolato -kakulla, mikä sopii jokaiseen makuun. Täydellinen valinta esimerkiksi jälkiruoaksi hienolle illalliselle tai juhlistamaan erityisiä hetkiä töissä. Lindt suklaakakulla luot ylellisyyttä jokaiseen päivään. Lindt suklaakakku ohje 1. Voitele ja jauhota pyöreä leivontavuoka halkaisijaltaan 22 - 24 cm, ja jossa on irrotettava reuna. Kaada 200 ml kermaa ja 3 munaa kulhoon. 2. Lisää jauhoseos kulhoon ja sekoita sähkövispilällä. Sekoita noin kolme minuuttia keskinopeudella. 3. Kaada taikina leivontavuokaan. 4. Paista 35 minuuttia esilämmitetyssä uunissa lämpötilassa 175 ° C 5. Poista uunista ja anna jäähtyä 10 minuutin ajan. 6. Koristele jäähdytetty kakku tomusokerilla ennen tarjoilua. Vinkkejä Lindt suklaamestarilta: Lisää kakun pinnalle runsaasti tomusokeria ja tarjoile tuoreiden hedelmien kanssa. Valmista muutamassa minuutissa, rakastu hetkessä.

Ravintosisältö:

Energiaa kJ 1555
Energiaa kcal 372
Rasvaa 18
- josta tyydyttynyttä rasvaa 9.8
Hiilihydraattia 44
- josta sokereita 30
Proteiinia 6.5
Salt 1.3

Raaka-aineet:

Raaka-aineet: Ainekset: Lindt suklaa 65% (sokeri, kaakaomassa, kaakaovoi, kaakaojauhe, suklaassa kaakaota vähintään 35%), VEHNÄjauho, sokeri, maissitärkkelys, perunajauho, nostatusaine (natriumfosfaatit, natriumkarbonaatti), stabilointiaine (ksantaanikumi), aromit, suola. Saattaa sisältää PÄHKINÖITÄ, MAITOA, SOIJAA.
Allergens: VEHNÄ, PÄHKINÖITÄ, MAITOA, SOIJAA