Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lindt GOLD BUNNY Mini Milk Chocolate 50g

Special Price 2,58 € Regular Price 3,69 €

Tilapäisesti loppuunmyyty

Ilmoitamme kun tuote on saatavilla.

Lindt GOLD BUNNY on ollut ympäri maailmaa rakastettu ja oleellinen osa pääsiäistä jo vuodesta 1952. Se on selkeä merkki siitä, että pitkään odotettu kevät ja pääsiäinen ovat vihdoin täällä. Lindt suklaamestari on luonut nämä viehättävät suklaahahmot hienoimmasta ja parhaimpia ainesosia sisältävästä maitosuklaasta. Sympaattiset suklaahahmot sopivat erinomaisesti pääsiäismunajahtiin! Luo jahtiin lisäjännitystä piilottamalla pieniä Lindt GOLD BUNNY suklaahahmoja. Voit myös erottaa pienet pääsiäispuput pakkauksesta helposti esimerkiksi koristamaan pääsiäispöytää, käyttää pöytäpaikkakortteina tai nimilappuina pääsiäislahjoissa. Katso myös muut pienet minipääsiäishahmomme, jotka saat erotettua helposti erilleen. Piristä pääsiäisjuhlaa GOLD BUNNY suklaapupuilla.

Ravintosisältö:

Energiaa kJ 2350
Energiaa kcal 564
Proteiinia 7.1
Rasvaa 36
- josta tyydyttynyttä rasvaa 22
Hiilihydraattia 52
- josta sokereita 50
Salt 0.31

Raaka-aineet:

Raaka-aineet: sokeri, kaakaovoi, täysMAITOjauhe, kaakaomassa, LAKTOOSI, rasvaton MAITOjauhe, emulgointiaine (SOIJAlesitiini), OHRAmallasuute, aromi. Saattaa sisältää HASSELPÄHKINÄÄ, MANTELIA, muita PÄHKINÖITÄ. Maitosuklaassa kaakaota vähintään 30% ja maitoa vähintään 18%.
Allergens: MAITO, LAKTOOSI, SOIJA, OHRA, Saattaa sisältää: HASSELPÄHKINÄÄ, MANTELIA, PÄHKINÖITÄ