Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lindt & Sprüngli Farming Program: Viljelyohjelmamme

Kestävän hankintamallimme ansiosta voimme jäljittää kaakaopavut suoraan niiden alkuperään. Näin voimme tukea viljelijöitä ja heidän yhteisöjään paikan päällä heidän erityistarpeidensa mukaisesti. Saavutettuamme tavoitteemme hankkia 100 % kaakaopavuista viljelyohjelman kautta vuonna 2020, laajensimme ohjelmaa sisällyttämällä siihen kaakaovoin kestävän hankinnan vuonna 2021 ja kaakaojauheen vuonna 2022.

 

 

 

Laadukkaat kaakaopavut ovat suklaamme sydän

Me Lindt & Sprünglissä valvomme suklaanvalmistusprosessin jokaista vaihetta: kaakaopapujen valinnasta valmiiden suklaatuotteiden valmistukseen. Tämä tarkoittaa, että suklaamme valmistetaan "pavusta patukkaan". Ymmärrämme, että voimme vaikuttaa merkittävästi paikallisiin olosuhteisiin vain, jos tiedämme, mistä kaakaopavut tulevat, kuka ne on kasvattanut ja miten ne on tuotettu. Siksi kehitimme vuonna 2008 oman kaakaota koskevan kestävän kehityksen ohjelmamme - Lindt & Sprüngli Farming Program -ohjelman.


Olemme ylpeitä siitä, että käytämme suklaissamme Farming Program -ohjelmastamme peräisin olevia kaakaopapuja. Saavutettuamme tavoitteemme hankkia 100 % kaakaopavuista Farming Program -ohjelman kautta vuonna 2020, laajensimme Farming Program -ohjelman koskemaan myös kaakaovoita vuonna 2021. Vuonna 2022 pystyimme myös ostamaan ensimmäistä kertaa pienen määrän kaakaojauhetta Faming-ohjelman kautta. Nämä ovat merkittäviä askelia kohti tavoitettamme hankkia kaikki kaakaotuotteemme (pavut, voi, jauhe ja suklaamassa) kestävän kehityksen ohjelmien kautta vuoteen 2025 mennessä.

Viljelyohjelmamme yksityiskohdat

Lindt & Sprüngli Farming Program koostuu neljästä pilarista

Pilari 1 – Jäljitettävyys ja viljelijän organisaatio
Pilari 2 – Koulutus ja tiedonvälitys
Pilari 3 – Investoinnit viljelijöihin ja yhteisön kehittäminen
Pilari 4 – Todentaminen ja jatkuva kehittäminen

Lue viljelyohjelmamme verkkosivuilta lisää toimenpiteistä, joiden avulla parannamme viljelijöiden ja heidän perheidensä sekä yhteisöjensä elämää.

Lue lisää
Children receiving an education.

Voimaantumista koulutuksen avulla

Vuodesta 2008 lähtien Lindt & Sprüngli on rakentanut tai kunnostanut yhteensä 43 koulua, joista on hyötynyt noin 6700 lasta.

Puhtaan veden saatavuus

Noin 175 000 yhteisön jäsentä hyötyy 321 juomavesijärjestelmästä ja porakaivosta, jotka on rakennettu ja jotka ovat toimineet vuodesta 2008 lähtien.

 

Maanviljelijöiden ja heidän perheidensä tukeminen

1 017 intohimoista kenttähenkilöstöä työskentelee kaakaoviljelijöiden kanssa Lindt & Sprünglin viljelyohjelmassa.

Clean and safe water access

Empowerment through education

Support for farmers and their families

Protecting the planet

Hazelnuts covered with liquid milk chocolateHazelnuts covered with liquid milk chocolate

Kestävästi hankitut hasselpähkinät

Kokonaiset jalostamattomat hasselpähkinät ovat keskeinen ainesosa tietyissä suklaatuotteissamme. Lue lisää siitä kuinka pyrimme varmistamaan, että kaikki hasselpähkinämme hankitaan kestävän kehityksen ohjelmien kautta.

RSPO-sertifioitu palmuöljy

Ymmärrämme vaikutukset, joita palmuöljyn hallitsemattomalla viljelyllä voi olla sademetsiin ja luonnon monimuotoisuuteen. Siksi seuraamme jatkuvasti sen käyttöä tuotteissamme ja olemme sitoutuneet ostamaan vain kestävää RSPO-sertifioitua palmuöljyä.

Kierrätettävät pakkaukset

Pyrimme löytämään tasapainon visuaalisesti houkuttelevien pakkausten ja tuotesuojaukseen liittyvien laatuseikkojen välillä. Pyrimme pienentämään pakkauskokoja ja käyttämään kierrätettäviä materiaaleja aina kun mahdollista.

CO2:n vähentäminen

Energiaa käytetään suklaan valmistuksen eri tuotantovaiheissa, kuten lämmittämisessä, jäähdytyksessä ja kuljetuksessa. Kaikista näistä prosesseista voi aiheutua kasvihuonekaasupäästöjä. Olemme sitoutuneet kehittämään tieteeseen perustuvan tavoitteen päästöille koko arvoketjussamme. Pitkän aikavälin tavoitteenamme on saavuttaa nettonollapäästöt.