

Lindt & Sprüngli -viljelyohjelma
Me Lindt & Sprünglillä välitämme. Emme vain suklaamme laadusta, vaan myös viljelijöistämme ja heidän yhteisöistään. Siksi perustimme viljelyohjelmamme. Tämän uskomattoman ohjelman avulla otimme käyttöön jäljitettävyys- ja todentamisjärjestelmän jokaiselle kaakaopavulle varmistaaksemme, että käytämme suklaassamme aina vain parhaita ainesosia. Samalla voimme tehdä töitä suoraan kaakaonviljelijöiden kanssa auttaaksemme heitä ja heidän yhteisöjään menestymään. Olemme ylpeitä voidessamme olla "pavuista levylle"-tuottaja, ja hyödynnämme jatkossakin intohimoamme suklaata kohtaan, jotta voimme auttaa rakentamaan oikeudenmukaisempaa ja kestävämpää maailmaa.
Kuinka valitsemme kaakaopapumme
Luvut hienoimman kaakaon takana
Kaakaopapujen määrä, joka tarvitaan noin puolen kilon suklaamäärän valmistamiseen.
Keskimääräinen kaakaopapujen määrä yhdessä kaakaohedelmän palossa.
Arvioitu kaakaopapujen määrä, jonka yksi kaakaopuu tuottaa vuosittain.
3 kukoistavan kaakaopuun periaatetta
Lindt & Sprünglin "Bean to Bar"-filosofia alkaa tilalta. Tässä vaiheessa varmistamme, että kaakaopuilla on ihanteelliset olosuhteet, jotka auttavat niitä kukoistamaan ja tuottamaan laadukkaimpia kaakaopapuja luksussuklaatamme varten:
Lämmin sää: kaakaopuut viihtyvät korkeissa lämpötiloissa – ihanteelliset olosuhteet vaihtelevat 18 ja 32 asteen välillä.
Runsas sademäärä: sateen tuoma kosteutus on tärkein ilmastotekijä vahvan kaakaopuun kasvussa.
Runsaasti varjoa: kaakaopuut kukoistavat luonnollisessa ympäristössään – Amazonin sademetsässä – jossa niitä ympäröi luonnollinen varjo.


"Lindt-suklaan ainutlaatuinen maku syntyy maailman parhaiden alueiden korkealaatuisten kaakaopapujen huolellisesta valinnasta ja sekoittamisesta." - Lindtin suklaamestari
- Lindt Master Chocolatier
Mistä kaakaopavut tulevat? Kurkista kaakaohedelmän palon sisälle…


Kaakaonibsit