Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

KÄYTTÖEHDOT

VERKKOSIVUSTOIHIMME, VERKKOKAUPPOIHIMME, SOVELLUKSIIMME JA MUIHIN SOSIAALISEN MEDIAN SIVUIHIMME SOVELLETTAVAT KÄYTTÖEHDOT.

LINDT & SPRÜNGLI:sta (”Lindt”)  olet löytänyt kumppanin, joka on omistautunut maailman hienoimpien suklaiden valmistukselle. Olemme iloisia, että olet löytänyt lindt.fi verkkosivuille ja toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Ylläpidämme kävijöidemme luottamusta olemalla läsnä verkkosivuillamme, verkkokaupoissamme, sovelluksissamme ja sosiaalisen median sivuillamme (jäljempänä "Sivustot").

Näitä käyttöehtoja sovelletaan vierailijoihin, faneihin ja yhteistyökumppaneihin, ja kaikkiin, jotka käyttävät Sivustojamme. Nämä käyttöehdot koskevat pääsyä Lindtin verkkosivustoille ja niiden käyttöä riippumatta siitä, ylläpitääkö Sivustoa Lindt itse vai toimiiko Sivusto kolmannen osapuolen alustalla. Käydessäsi Sivustoillamme, selaamalla ja käyttämällä niitä vahvistat, että olet lukenut, ymmärtänyt ja hyväksynyt nämä käyttöehdot.

Pidätämme oikeuden päivittää näitä käyttöehtoja ajoittain, erityisesti oikeudellisista tai lainsäädännöllisistä syistä, tai Sivustojen optimaalisen toiminnan mahdollistamiseksi.

IMMATERIAALIOIKEUDET

Lindt on kaikkien Sivustojen tekstien, kuvien ja muun sisällön tekijänoikeuksien, tavaramerkkien ja muiden immateriaalioikeuksien omistaja tai valtuutettu käyttäjä. Sivustojen selaaminen ja otteiden jäljentäminen omaan käyttöön on sallittua, mutta säilytä kuitenkin kaikki tekijänoikeus- ja tavaramerkkihuomautukset koskemattomina. Jäljentäminen, myynti tai käyttö kaupallisiin tarkoituksiin ei ole sallittua.

Vakuutat, että olet joko kaikkien Sivustoilla tekemiesi julkaisujen oikeuksien omistaja tai olet saanut luvan jakaa sen kanssamme. Julkaisuiksi katsotaan ideat, palaute ja "tietotaito", mutta myös kaikki muut julkaisut. Suostut myös siihen, että Lindt saa käyttää lähettämääsi aineistoa uudelleen ilman korvausta.

Lisätiedot (kuten kuvat, teksti, tiedostot, media), joihin sinulla on pääsy Sivustoilla, ovat yksinomaan sen lähteen vastuulla, josta kyseinen sisältö on peräisin. Lindt ei takaa, että Sivustoilla esitetyn sisällön käyttösi ei loukkaisi kolmansien osapuolten oikeuksia.

MUUT SIVUSTOIHIN LIITTYVÄT TIEDOT

Kaikki henkilötiedot, jotka jaat kanssamme Internetin kautta, suojataan tietosuojaselosteemme mukaisesti . Kehotamme sinua lukemaan tietosuojaselosteen huolellisesti ennen kuin luovutat meille henkilötietoja.

Sinun on pidättäydyttävä käyttämästä Sivustojamme kenenkään yksityisyyden loukkaamiseen ja/tai Lindtin, sen käyttäjien tai yhteistyökumppaneiden mustamaalaamiseen tai järjestelmiemme vahingoittamiseen viruksilla tai tietoturvaongelmilla.

Voit linkittää Sivustoihimme edellyttäen, että et millään tavoin anna ymmärtää, että olet sidoksissa meihin tai että olemme tukeneet sinua. Et saa käyttää "kehystämistä", "syvälinkitystä" tai vastaavia käytäntöjä, ja sinun on taattava, että linkki Sivustolle avautuu erilliseen ikkunaan. Lindtlle Internetin kautta, sähköpostitse tai muulla tavoin toimitetut lisätiedot tai -aineisto, mukaan lukien tiedostot, kommentit ja ehdotukset, ovat ja pysyvät luottamuksettomina ja omistusoikeudettomina.

TUOTTEITAMME KOSKEVAT ARVIOT, ARVOSTELUT JA MUUT SUOSITTELUT  

Lindt toivottaa tervetulleeksi palautteesi tuotteistamme ja palveluistamme kanta-asiakasohjelmiemme kautta tai Sivustoillamme ja alustoillamme. Tuotearvostelujen on oltava totuudenmukaisia ja rakentavia. Pidätämme lisäksi oikeuden muokata suosittelujasi pituuden, oikeinkirjoituksen jne. osalta ja julkaista kommenttisi uudelleen markkinointi- tai viestintämateriaaleissa.

VERKKOKAMPANJAT JA -KILPAILUT

Voit osallistua Sivustoillamme järjestämiimme verkkokampanjoihin ja -kilpailuihin ilman tuotteiden tai palveluiden osto- tai tilausvelvollisuutta. Kunkin kampanjan säännöt ilmoitetaan yksityiskohtaisesti kampanjaan osallistumisen yhteydessä. Ilmoitamme voittajille kirjallisesti, ja tietosuojaselostettamme sovelletaan henkilötietojen keräämiseen kampanjaa tai kilpailua varten.

KÄYTTÄJÄTILISI KANSSAMME

Jos avaat käyttäjätilin jollakin Sivustollamme, olet vastuussa siitä, että henkilötiedot, jotka sinun on annettava rekisteröitymisen yhteydessä, ovat totuudenmukaisia, tarkkoja ja kaikilta osin ajan tasalla. Jos henkilötietosi muuttuvat tai jos haluat poistaa käyttäjätilisi, voit ilmoittaa siitä meille ottamalla yhteyttä numeroon [+46 8 546 140 00] tai yhteydenottolomakkeemme kautta: [www.lindt.fi/fi/meihin-yhteytta/ ].

Rekisteröitymisen yhteydessä saat salasanan. Salasana on pidettävä salassa, sillä olet yksin vastuussa siitä ja mahdollisista seurauksista, jos et pidä sitä salassa.

Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelusta ja/tai sulkea tili ilman ennakkoilmoitusta, jos näitä käyttöehtoja rikotaan tai jos päätämme oman harkintamme mukaan, että se on Lindtin edun mukaista.

VASTUUMME

Vaikka tavoitteenamme on tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua, emme lupaa, että Sivustojen palvelut vastaavat vaatimuksiasi, että palvelut ovat virheettömiä, tai että Sivustot ovat aina käytettävissä. Huomaathan, että jotkin Sivustoillamme saatavilla olevat verkkotarjoukset tai uutiset saattavat sisältää tietoa tuotteista ja palveluista, joita ei ole myynnissä maassasi.

Palveluna kävijöillemme Sivustomme voivat sisältää hyperlinkkejä, jotka ohjaavat muille Sivustoille, joita Lindt tai sen tytäryhtiöt eivät hallinnoi tai valvo. LINDT & SPRÜNGLI ei ole vastuussa näistä Sivustoista, eikä se näin ollen ota vastuuta niiden sisällöstä, laillisuudesta, tarkkuudesta tai toiminnoista.

Vaikka Lindt pyrkii kohtuullisin toimin sulkemaan virukset tai muut tuhoisat tietokonekoodit pois Sivustoilta, se ei anna mitään takeita eikä ota vastuuta viruksista tai tällaisista tietokonekoodeista.

Emme sulje pois vastuuta kuolemasta tai henkilövahingosta, joka aiheutuu huolimattomuudestamme, mutta muutoin sovellettavan lain sallimissa rajoissa Lindt, sen tytäryhtiöt ja niiden toimihenkilöt, johtajat, työntekijät, osakkeenomistajat tai näiden edustajat, sulkevat pois kaiken vastuun voiton menetyksestä tai välittömistä tai välillisistä menetyksistä tai vahingoista (mukaan lukien ennakoidut säästöt tai hukkaan menneet menot), jotka johtuvat Sivustoillemme pääsystäsi, niiden käytöstäsi tai niihin luottamisesta, riippumatta siitä, syntyisivätkö tällaiset menetykset tai vahingot tavanomaisissa olosuhteissa, ovatko ne kohtuudella ennakoitavissa tai johtuvatko ne Sivustojen virheistä tai laiminlyönneistä (olivatpa ne sitten huolimattomuutta tai eivät). Lisäksi Lindt, sen tytäryhtiöt ja niiden toimihenkilöt, johtajat, työntekijät, osakkeenomistajat tai näiden edustajat sulkevat pois kaiken vastuun, joka liittyy linkitettyjen kolmansien osapuolten verkkosivustojen käyttöön tai niihin pääsyyn.

Sovellettavan lain sallimissa rajoissa luovut nimenomaisesti kaikista vaatimuksista Lindtiä, sen toimihenkilöitä, johtajia, työntekijöitä, osakkeenomistajia, osakkuusyhtiöitä tai asiamiehiä kohtaan, jotka voivat aiheutua Sivustojemme käytöstä tai pääsystä.

SOVELLETTAVA LAKI JA TOIMIVALTA

Näihin käyttöehtoihin ja tämän verkkosivuston käyttöön sovelletaan Suomen lakia, eikä lainvalintaperiaatteita sovelleta. Kaikkiin näihin käyttöehtoihin ja Sivustojen käyttöön liittyviin riitoihin tai vaatimuksiin sovelletaan yksinomaan Suomen lakia.

Lindtillä on kuitenkin oikeus nostaa kanne missä tahansa muussa toimivaltaisessa tuomioistuimessa.

Tätä verkkosivustoa ylläpitää tai sen puolesta ylläpitää [Lindt & Sprüngli (Nordic) AB, org.nr 556668-2067, Telegrafgatan 6a, 169 03 Solna, Ruotsi ]. Jos sinulla on kysyttävää näistä käyttöehdoista, ota meihin yhteyttä verkkolomakkeella: [www.lindt.fi/meihin-yhteytta/] tai kirjoita meille edellä mainittuun osoitteeseen.

Jos jokin näistä ehdoista todetaan laittomaksi tai muuten täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseiset ehdot poistetaan käyttöehdoista ja loput täytäntöönpanokelpoiset ehdot pysyvät edelleen voimassa.